SZOLGÁLTATÁSAINK


Együttműködő Partnereink; szolgáltatásunkhoz kapcsolódó területeken


AVS Tervező Építésziroda Kft.

Architecture & Visualization


Az építészeti vizulaizáció terén úttörő szerepük volt azzal, hogy az első építészeti látványterveket ők készítették Magyaroszágon. Minden tervükhöz készítenek látványtervet, időnkét videóanimációt is, és az elkészült házakról maguk készítik a referencia fényképeket is.

Céljuk, hogy az egyes projektek megvalósulási folyamatában az első vázlatoktól az átadásig részt vehessenek - folyamatában is segíthessék a beruházás megvalósítását.

Széleskörű tapasztalatot gyűjtöttek többek közt villák, egy- és többlakásos lakóházak, irodaházak, szállodák, üzletbelsők és autószalonok generáltervezésében.

A bevásárlóközpontok közösségi tereinek, étkező udvarok és közösségi mosdók emberközpontú belső kialakításban is letették névjegyüket (Corvin Pláza, Duna Pláza, Rózsakert, WestEnd). Ezen munkák egy részében szorosan együttműködtek egy londoni designer csapattal.

Kiemelten fontos számukra a hosszútávon is gazdaságosan üzemeltethető, fenntartható épületek megalkotása. Megrendelőik megelégedettségének egyik bizonyítéka, hogy hosszútávú partneri kapcsolatot építettek, rendszeresen visszatérő megrendelőikkel (Porsche Ingatlankezelő Kft.,  Baumgartner Csoport).


Kapcsolat

Iroda: H-1027 Budapest, Csalogány utca 55. I. emelet 4.

Email: avs@avs.hu


Mészáros Gabriella +36 30 950 8016 

okl. építészmérnök, ügyvezető