RÓLUNK

Az élet olyan, mint a biciklizés. 

Ha meg akarod tartani az egyensúlyt, mozgásban kell maradnod.

Albert Einstein

Krausz Krisztina

ügyvezető, alapító tag

Eredeti végzettségemet tekintve ruházati eladó vagyok, de a szakmában csak egy hónapot töltöttem. Azonnal éreztem, hogy többre vágyom.

Később művelődés- és rendezvényszervező szakon szereztem diplomát Pécsett.

A kereskedelmi szakmát - kisebb megszakításokat leszámítva - sosem hagytam el igazán. Követtem azt a trendet, hogy időközönként munkahelyet kell váltani új kihívásokat keresve. Számtalan szakmában és munkakörben kipróbáltam magam. 35 évnyi munkatapasztalattal a hátam mögött kijelenthetem, tudom, miben vagyok a legjobb: kitartó, megbízható, szorgalmas, igazi küzdő típus vagyok, tudom, hogyan oldjam meg a problémákat. Hiszek a jól végzett munka értékében és a csapatmunka erejében. Kreatív, alkotó személyiség vagyok, kis műtermemben évek óta tervezgetek, alkotok.

A Bayaga Design Kreatív Stúdió megalapításával lehetőség nyílt arra, hogy kamatoztassam a felhalmozott üzleti tudást és tapasztalatot, miközben alapító társamnak, Barbarának köszönhetően bepillantást nyerhetek a képzőművészet és a 3D-s formatervezés csodálatos világába.

Stúdiónk jövőképét együtt formáljuk, egymást kiegészítve és erősítve. 

Az életed két legfontosabb napja a születésnapod és a nap, amikor rájössz, hogy miért születtél meg.

Mark Twain

Csatlós Barbara

Művészeti vezető, alapító tag

Gyermekéveimet Szegeden, illetve a nagyszülői házban, Békés megyében töltöttem. Magyar identitásomat és hagyományszeretetemet innen hoztam, amely képek témaválasztásain is megfigyelhető. Tehetségem nagyon hamar, 4-5 éves koromban feltűnt. Sokat rajzoltam, introvertált személyiségem, finom motorikám hamar napvilágot látott. A festészet végtelen tárházában Nyári József indított el, ismertetett meg az ecsetkezelés alapjaival.

Tanulmányaimat 13 évesen a Tömörkény István gimnáziumban grafika szakon kezdtem meg, ahová első körben kiemelkedő teljesítményemmel 2 év előkészítő szakkör után vettek fel. Középiskolai tanulmányaim végeztével azonnali felvételt nyertem a Magyar Képzőművészeti Egyetemre, amelyet 5 év elteltével, tervezőgrafikus diplomával be is fejeztem. A 2000-es évekkel a számítógép berobbant a grafikai világba, így én is erősen megfertőzve színházak-, bankok-, Szeged városának arculatát-, plakátjait-, hirdetéseit készítettem.

Mikor szűknek kezdtem érezni a Délalföld adta lehetőségeket, Budapestre tettem át székhelyemet és folytattam művészeti tevékenységem, amelyben mind több forma- és csomagolásterv szerepelt.

Elhivatottságom a művészet iránt mind több képzőművészeti alkotásban-, akvarellben-, festményben-, grafikában és hiperrealista képekben mutatkozik meg.

KÖZÖS TÖRTÉNETÜNK

A Bayaga Design Kreatív Stúdió 2021-ben alakult és 2022-ben talált rá arra az irányvonalra, amit képviselni szeretne. Egy szenvedélyes elképzeléssel indultunk és szinte azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy nekünk EGYÜTT van mondanivalónk a világnak.

A szakmai tudás és a hit hívta életre a vállalkozásunkat, aminek fő küldetése egy új dekorációs stílusirányzat megteremtése, amivel új dimenziókat szeretnénk  nyitni a térdekorálásban.

Több, mint 3 évtizedes értékesítési és kereskedelmi tapasztalat társult a több, mint 2 évtizedes képzőművészeti, grafikai és 3D formatervezői gyakorlattal.

Barbara unikális művészi látásmódja, az univerzum rezgéseire érzékenyen reagáló személyisége, valamint kiemelkedő szakmai tudása nélkülözhetetlen az alkotások létrejöttéhez.

Krisztina töretlen hite, szakmai tapasztalata, magabiztos fellépése és megingathatatlan céges víziója vállalkozásunk motorja.

Cégünk fő profilja nagy falfelületek, nagy terek dekorálása MÁS-KÉP(P). A témákat elsőként a képzőművészet világából adaptáltuk, a jelenleg rendelkezésre álló színek felhasználásával.

Olyan faldekorációkat készítünk, amelyek saját víziónkat jelenítik meg, és a trendeket figyelembe véve, olyan ikonikus, tematikus alkotások, amelyek kiemelkednek a tömegkínálatból. Az elkészült kreációk kifinomultak, minden részletben stílusos, minimál-dizájn alkotások.

Az elképzelésektől a tervezésen át a kivitelezésig, komplett szolgáltatást kínálunk partnereinknek. 

Fő célunk, hogy egyedi igények alapján, egyedi projekteket készítsünk.