PUBLIKÁCIÓK

"A publicitás nem tud csodát tenni, ha a cég maga nem tesz csodát."

Forbes NY

Amikor az ember belevág álmai megvalósításába, felteszi a kérdést, hogy vajon sikeres lesz-e, megtalálja-e a célközönséget, felkelti-e majd a világ és a szakma érdeklődését?

Mi is feltettük ezt a kérdést magunkban és most már bátran ki merjük jelenteni, hogy a befektetett energia és a sok munka meghozta a gyümölcsét.

 Az első idei nemzetközi megjelenésünket (Herald Entrepreneurs) két másik is követte (CIO Today, World's Leaders Magazine), amelyekre végtelenül büszkék vagyunk.

Júliusban pedig valami olyan történt, amit tényleg csak álmunkban reméltünk: a New York-i FORBES Magazine készített velünk interjút.

Boldogan kijelenthetjük, hogy jelen vagyunk a nemzetközi vérkeringésben és kíváncsiak ránk!


World's Leaders Magazine award 

a világ legmeghatározóbb nőalakjai, akik nyomot hagynak az üzleti életben 

2023

Büszkék vagyunk, hogy több külföldi magazin is kíváncsi a történetünkre.

Nagyon örültünk a lehetőségnek és köszönjük a World's Leaders Magazine-nak a megjelenést és az érdeklődést.


Entrepreneurs Herald

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a Sunshy Médiaügynökség, Instagram profilunk alapján beválasztotta Stúdiónkat az Entrepreneurs Herald magazin online kampányába, amelyben 2023 januárjában 20 olyan egyéni vállalkozást mutatnak be a világ minden tájáról, akiket tevékenységük alapján a leginspirálóbbnak és a leginnovatívabbnak találtak és akik szolgáltatásukkal színesítik az adott iparágat.


CIO Today award 

Európa vezető kreatív stúdiója 

2023

A megtisztelő díjat a Bayaga Design Kreatív Stúdió kapta a amerikai CIO TODAY Magazintól, a társadalom pozitív gondolkodásának ösztönzéséért végzett munkájáért.

Az interjúból kiderül, hogyan kezdtük, mesélünk az elképzeléseinkről, hosszú távú terveinkről, filozófiánkról és magunkról is.

Nagyon büszkék vagyunk, hogy ezt a díjat elnyertük és hatalmas megtiszteltetés, hogy történetünket a világ másik felén is megismerhetik.